Webshop Login
Direct toegang tot onze webshop!

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Nog geen inlog? Neem dan contact met ons op.

INFO AANVRAGEN
tel: +31 (0) 297 380 999

Wilt u meer informatie over de webshop vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Webshop

Snel en gemakkelijk inkopen

Bespaar tijd en geld en koop voortaan online bij Van Dijk Bloemen. Snel en gemakkelijk! 

De vernieuwde webshop biedt meerdere mogelijkheden; de eigen, voorraad en koppelingen met kwekers biedt een ruim assortiment. 's Avonds bestelt staat de volgende ochtend tussen 7 en 8 uur klaar om opgehaald te worden! Tevens is er de mogelijkheid om de bestelling met eigen transport of met een transporteur af te leveren.

In de webshop kunt u gemakkelijk uit onze actuele voorraad kiezen. ‘s Avonds bestellen = volgende ochtend voor 7 uur klaar om opgehaald te worden!

U kunt bij ons ook zeer eenvoudig bloemen en planten bestellen die niet op voorraad zijn. Onze inkopers verzorgen uw bestelling de volgende ochtend door op de verschillende klokken in te kopen, of rechtstreeks bij de kweker te bestellen. Uw bestelling kan dan in de loop van de dag worden opgehaald.
Wacht niet langer en vraag nu uw persoonlijke inlogcode aan om direct toegang tot de webshop te krijgen!

Bezorging

Wilt u dat wij uw bestelling bezorgen of wilt u het zelf ophalen? Wij kunnen uw bestelling op elke plek in de veiling afgeven, of versturen met een vervoerder naar uw keuze. Er zijn diverse mogelijkheden en we bekijken graag samen wat voor u de ideale oplossing is.

Copyright Van Dijk Bloemen 2019